Tieši tā, kā uz Paplašināt uz Life-span Jūsu Riepas: Vital Padomus un ieteikumus


Riepu Garaza

Tikpat labi koptu pagalms izrotājumu laiku, jūsu riepas nepieciešams regulāri care augt par ceļu, ja braukšanas ceļojot. Jūs var domā riepu uzturēšana ir vienkārša, bet tur ir niansēts metožu, kas var ievērojami pagarinātu to mūžs. No normāla pārbaudes uz apzinās braukšanas kārtība, šīs izšķiroša idejas var veikt patiesa atšķirība. Tātad, kādi ir visefektīvākais prakse uz garantējam jūsu riepas piedāvā jums labi daudzi km iepriekš? Ļaujiet's atklājiet uz izšķirošajiem elementiem, kas var saglabāt jūsu riepas rites efektīvi un droši.

Ikdienas Riepu Novērtējumi

Regulāri riepu pārbaudes ir vital par uzturēšanu jūsu kravas,'s drošībai un performance. Uz garantija jūsu riepas ir maksimālā , izpētīt tām vismaz kad mēnesī un beidzot ceļojumi. Start ar analizēt uz protektora dziļums; pielietot uz penss testa uz pārbaudīt, ja tas atbilst drošībai prasības. Nodot dimetānnaftalīns uz uz protektora ar Lincoln galvas uz leju. Ja jūs varat redzēt, katrs Lincoln galvas, tas ir laiks, lai pavisam jaunu riepām.

Next, iepazīties riepas par jebkura veida pamanāmiem zaudējumu, tādiem kā-griezumi, šķēlumiem vai izliekumus. Šie problēmas nevar apdraud jūsu riepas godīgums un panāktu riepas pārplīšanu. Nav nolaidība uz veikt apskatīt sānu malas; tie ir ir kam plaisu un nobrāzumi. Ja jūs discover jebkura veida nevienmērīga valkāt modeļus, tā var show neatbilstību vai apturēšanu problēmas, kura pieprasīt , kas nodarbojas ar. neatļaujiet nolietotas riepas samazināt; grafiks izbraukšana līdz Riepugaraza pašlaik un izbaudiet nepārspējamu pakalpojumu un izmaksas riepas opcijas pielāgotas jūsu braukšanas prasībām.

Labot Pieaugošo Dzīves Dārdzību Uzturēšana

Uzturēšanu labot riepu inflācijas ir nepieciešams par teicami auto efficiency un drošības. Nepietiekami piepumpētām riepām var dot par palielinājusi rites pretestību, samazināšana kurināmā veiktspējas, un neregulāra valkāt, kamēr pārāk piepumpētām riepām varētu radīt extreme pieredze un samazinājusies rokturis. Uz garantējam jūsu riepas ir pareizi uzspridzināts, izpētīt uz spiediena vismaz kad mēnesī un beidzot braucieni.

Start ar izvietojot uz piegādātājs's ieteicams riepu spiediena, parasti atrasts uz label iekšpusē autovadītājs's durvīm vai īpašnieks's rokasgrāmata. Lietot a uzticams riepu stresa mēroga uz noteikt uz present spiediena. Ja lasīšanas ir zemāka par ieteicams, ietver gaisa till jums iegūt ar labi līmenis. Alternatīvi, ja tas ir dārgi, release dažiem gaisa līdz ir tikai labo.

Riepu Rotācija un Pozicionēšana

Riepugaraza

Atbilstošu riepu pieaugošo dzīves dārdzību komplekti posmā efektīvi riepu rotācija un placement, abas no kurām ir nepieciešams par pat izmantot un ideāls apstrādi. regulāri virpošanas jūsu riepas palīdz izplatīt nodiluma vienveidīgi visā visu četras riepas, palielinot to mūžs. Vispārīgi jums vajadzētu pagriezt jūsu riepas katru 5,000 līdz 7,500 km, , bet sazinieties auto's īpašnieks rokasgrāmata par īpašus priekšlikumus.

Kad tas attiecas uz placement, tas ir ēteriskās uz izpētīt to vismaz gadu, ik gadu vai tad, kad jums ievēro neregulāra riepu nodiluma vai jūsu auto zīmēšanas prom. Neatbilstību nevar radīt agri riepu nodilumu un negatīvi ietekmēt gāzes lietderību. Uz nodrošināt labot placement ir eksperts speciālists izpildīt četru riteņu tiesību aktu saskaņošana, kura pielāgo visu 4 riteņiem uz piegādātājs's specs.

Stūres Prakses un Aprūpe

Bet tas varētu būt pievilcīgs vadīt agresīvi, savu braukšanas uzvedību ievērojami ietekmē riepu long life. Gluda, regulēta paātrinājums un bremzēšanas nevar stop nevajadzīgu paciest jūsu riepas. Lido start un grūts aizveras radīt pārmērīgu berzes, rodas agri protektora nodilumu un potenciāli apdraudot nekaitīguma un drošības. Uzturēšanu vienmērīga ātrumu ir svarīgs. Bieži pārsniegšanu un quick palēninājums nevar producēt siltuma build-up, kura paātrina gumijas pasliktināšanos. Iet progressive kļūst arī; asu stūriem nevar izveidot nevienmērīga riepu nodilumu un stresa uz sānu malām.

Regulāri izskatot jūsu riepu stresa ir vēl viena būtiski un svarīgi prakses. Nepietiekami piepumpētām riepām uzlabot rites pretestību, rada lielāks valkāt likmes un minimizēta gāzes lietderību. Otrādi, pārmērīga inflācija var rezultāts a skarbāka ceļojumu un izvirzīja uzņēmība uz kaitējumu no ceļu draudi. Jābūt uzmanīgiem jūsu daudz pārāk. Lugging pārāk daudz svars var overstress riepas, izraisa tām valkā ātrāk.

Verdikts

Ar , kas atbilst šos izšķiroša idejas, jūs varat garantējam jūsu riepas nav vienkārši roll tomēr slide, pagarināšanu to paredzamais dzīves ilgums un uzlabojot veicinot jūsu braukšanas pieredzi. Regulāri pārbaudes un piemērotu inflācijas ir jūsu tire draugi, kamēr savlaicīgu rotāciju un izvietojumi saglabāt valkāt prom. Vienmērīgu braukšanas uzvedību ir kā vieglas vēja, nolaišanas celma. Ārstētu jūsu riepas ar rūpību un palikt skaidrs pārslodze, un tās tiks iesniegt jums droši uz daudz braucieni un ceļojumi, jūdzi pēc jūdzes, piemēram, 'steadfast draudzenes par ceļu, ja braukšanas ceļojot.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

5 Anregungen Zur Generieren Die Meisten Ihrer Keto Gummies

Physician License Texas: Top Points To Consider For Healthcare Specialists

How Do You Achieve A Balanced Diet With Nutrition Supplements